Montagemedewerker


Montagemedewerker

De functie

Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het op een juiste wijze monteren van het meubilair. Dit doe je aan de hand van een technische tekening of een orderbeschrijving. Om tot een perfect eindresultaat te komen heb je oog voor detail en vind je het belangrijk om secuur en precies te zijn. Je signaleert afwijkingen en lost deze op.

Na montage draag je het eindproduct over aan de afdeling expeditie waar de eindcontrole plaatsvindt. Het is jouw streven dat ze hier geen enkel foutje kunnen vinden.

Jouw profiel:

  • Je hebt ervaring in een vergelijke functie óf je bent van nature handig en bereid om het vak te leren. Wij leiden je op tot vakspecialist;
  • Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het werk, bent secuur en hebt oog voor detail;

Ons aanbod:

Een afwisselende en technische baan waar je nog veel kunt en mag leren. Je wordt onderdeel van een hecht team binnen een familiebedrijf. We bieden een marktconform salaris passend bij je ervaring, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantiedagen, 12 ATV dagen en een goede pensioenregeling. De CAO voor de meubelindustrie is van toepassing.

Onze gezellige vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes mogen ook zeker niet in het lijstje ontbreken!

Heb je interesse? Reageer dan snel!

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Kim Roelofsma, HR. Zij is te bereiken op 06-22047687. 

Heb je interesse in de functie? Solliciteer dan direct, we komen graag met je in contact. Stuur je CV naar: kim@roelofsmahr.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.